Zacco Dance Team

Zacco Dance Team är en showdansgrupp med fokus på performance, utstrålning och scenframställning. Dansarna väljs ut från audition och blir ansiktet utåt för Zacco Entertainment. Upplevelsen av att vara med i teamet blir personlig, rolig och utmanande.

Zacco Dance Team är flitigt anlitade till dansmodevisningar, personalfester och företagsevent och du kan även se dom i musikvideos, reklamfilmer och i tävlingssammanhang. Zacco Dance Team har b la uppträtt på GastroNord för Segers, på Hälsomässan, Kungliga Tekniska Högskolan och på Musikaliska för Tenzingpriset. Dom har gått dansmodevisningar i Skärholmen, Haninge, Jakobsberg och Solna Centrum, deltagit i StreetStar Dance School Challenge och uppträtt med artister.

Vill du också uppträda, showa och jobba med dans och underhållning? Välkommen på audition för Zacco Dance Team!

För att boka oss, maila till info@zaccoentertainment.se

We love to perform!


Lärare

JOHANNA RÅBERG är en glad och energisk tjej som älskar att sprida inspiration och kunskap genom dansen. Hon kommer från Örebro och är utbildad på Dans-ochCirkushögskolans treåriga kandidatutbildning med jazz som huvudämne. Hon är landslagstränare för damlandslaget i truppgymnastik, vilket har resulterat i ett EM-silver och två EM-guld! Just nu jobbar hon som danslärare, gymnastik-coach och koreograf. Johanna var projektledare och koreograf till öppningsnumret på Idrottsgalan 2016 och hon ser fram emot att undervisa Zacco Dance Team i modern jazz och akrobatik. Vi välkomnar henne varmt till vår lärarstab!

ÅSA INGELÖG är en glad och sprallig tjej som älskar att sprida dansglädje och att bjuda på sig själv. Åsa är utbildad vid Balettakademien, The Academy och SDO och hon är en av ägarna till Edge Dance Studios i Uppsala. Hon har vunnit flera SM guld och har många fina placeringar från internationella danstävlingar. Åsa jobbar som danslärare och koreograf och håller inspirationsklasser och workshops i hela Sverige. Hennes klasser kännetecknas av mycket energi och fokus ligger såväl på upplevelsen som resultatet. Åsa har undervisat på Nike konvent i Globen och har också varit en del av Nike Master Team. Hon ser fram emot att undervisa Zacco Dance Team i Commercial/Hip-hop och tycker att det ska bli spännande att möta alla deltagare i teamet. Välkommen Åsa!

NINA ZACCO grundade Zacco Entertainment år 2003. Hon är utbildad på Balettakademiens Yrkesutbildning i Stockholm och har dansat med artister såsom September, Markoolio & Ricky Martin. År 2002 jobbade hon som dansare på kryssningsfartyget M/S Sunbird. Hon har även koreograferat ett flertal revyer, dansmodevisningar och artistframträdanden.
Nina jobbar konstant med att utveckla och förbättra sitt företag. Nina har utstrålning, performance och utveckling i fokus på sina klasser och hon undervisar Zacco Dance Team i showjazz/latin och har även Showdans för vuxna på onsdagar.

TIDIGARE KOREOGRAFER/DANSLÄRARE:

CHRISTOPHER BERGSTRÖM är utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm och på Broadway Dance Center i New York. Han har varit med i musikvideos, modevisningar och reklamfilmer och är grundare av BRANDED Dance Concept. Han har koreograf Alcazars show på Hamburger Börs, Magnus Ugglas krogshow "Magnus den store" och Julgalan. I "Ladies Night" kunde ni se honom som dansare.
På Christophers klasser är kroppsmedvetenhet, musikalitet och dynamik viktiga byggstenar. Christopher undervisar i Commercial för Zacco Dance Team.

PAWEL "PABLO" KRUPA jobbar som dansare, koreograf och personlig tränare i Stockholm. Han är medlem i Diambra CAM och RICHBOYZ och är utbildad både i Polen, Amsterdam, Sverige och L.A. Han har jobbat som dansare i b.la Striving to Achieve, 5 degrees, Street Star Open Stage och Ninja. Pablo kommer från Polen och håller danslektionerna på engelska. Han lägger stort fokus på performance och undervisar i House/Hip Hop.
Vi är mycket stolta över att ha haft honom som lärare/koreograf för Zacco Dance Teem!

NATHALIE ROSENBERG är utbildad professionell dansare på Balettakademien i Stockholm och hon är aktuell både som dansare, koreograf, personlig tränare och fitness modell! Med hennes otroliga bredd och kunskap inom många olika områden inom både träning, dans och hälsa har Nathalie bidragit med stor variation och kunskap till dansarna.

MARIA HYDÈN är utbildad vid Balettakademiens yrkesdansarutbildning i Stockholm och I.A.L.S i Rom. Hon har medverkat i TV-shower som Fotbollsgalan, Lilla Melodifestivalen, MTV Europe Music Awards och Floorfiller och har turnerat med Joe Labero både i Sverige och utomlands.
Hon har dansat i musikalerna Cabaret, De tre musketörerna, Bröderna Lejonhjärta och Stjärnsmäll vid Stockholms stadsteater och medverkat som dansare och koreografassistent i Robert Gustafssons 25-årsrevy.
Maria betonade teknik, musikalitet och känsla på hennes dansklasser.

BENJAMIN BRANDT är utbildad på Danscenter & Balettakademien i Stockholm samt på the EDGE PAS i LA. Benjamin har b la medverkat i Melodifestivalen och "Kvällen är din" samt jobbat med artister som Sibel, Ola Svensson och Elin Lanto. Han är aktuell som frilansande dansare, koreograf och danslärare på ett flertal skolor. Benjamin har utmanat dansarna både tekniskt och musikaliskt.